Начало Без категория Hot Smile 2020 празнува една година с нови придобивки за пациентите си

Hot Smile 2020 празнува една година с нови придобивки за пациентите си

СПОДЕЛИ

Вече една година Hot Smile 2020 е мястото в Панагюрище, където пациентите преоткриват своята суперсила – усмивката.  А д-р Неда Чобанова притежава професионализма да реши проблема до корена и изключителното умение да се поставя на мястото на пациента, да „чува“ притеснението му и да създава атмосфера на доверие и спокойствие в кабинета си.

А той е оборудван с модерна медицинска апаратура, която позволява провеждането на иновативно зъболечение и решаването на всеки дентален проблем чрез експертно лечение по съвременни методи.

Сред новостите в кабинета е висококачественият рентген Heliodent и сензор Xios, които ще помагат в прецизната диагностика и лечение на пациентите. Рентгеновият апарат е последно пололение, с минимално облъчване, подходящ е да се използва при бременните жени и децата.

От скоро Hot Smile 2020  започна съвместна работа и със специалист от Пловдив – д-р Степан Кеворкян, който извършва процедури, свързани с хирургичната част – вадене на труднодостъпни зъби, каквито са мъдреците, както и поставяне на зъбни импланти.

В  Hot Smile 2020 знаят, че усмивката е супер сила, защото са виждали как тя променя живота.

Кабинетът се намира на адрес: Панагюрище, ул. “Георги Бенковски” 11

За да запишете своя час, позвънете  на телефон +359 886 593576 или се свържете на посочения e-mail dr.nedachobanova@gmail.com.