Начало Култура Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас ще гостуват в Панагюрище с...

Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас ще гостуват в Панагюрище с постановката „Всичко или нищо”

СПОДЕЛИ

Постановката е част от Националното турне на Христо Шопов

Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас представят пиесата „ВСИЧКО ИЛИ НИЩО“ на панагюрска сцена. Спектакълът ще се играе на 28 февруари от 19:00 часа в голямата зала на театъра. 

Автор и режисьор: Лиза Шопова; Сценография и костюми: Антония Попова; Музикално оформление: Светлин Къслев;
Продуцент: Лилия Грънчарова

„Всичко или нищо“ е пиеса, вдъхновена от темата за приятелството и любовта. Интригуваща история, написана и режисирана от Лиза Шопова, специално за Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. Актьори, свързани помежду си от близко приятелство и общ творчески път.

След успешното си партньорство във филмите „Love.net“ и „Маргарит и Маргарита“, те се срещат отново, но на театралната сцена, за да представят един трогателен, истински и качествен спектакъл. Тяхната впечатляваща игра просълзява и усмихва зрителя, като го повлича в интересен лабиринт от неочаквани срещи и събития.

„Всичко или нищо” разкрива отношенията между близки приятели, преплели съдбите си по необичаен начин, които се опитват да съхранят своята близост и симпатия, независимо от житейските обрати. Пиесата е изпълнена със забавни, дори комични диалози, с драматични откровения, бушуващи емоции и трогателни моменти.