Начало Култура И тази година Панагюрище засия в коледни светлини (ВИДЕО)

И тази година Панагюрище засия в коледни светлини (ВИДЕО)

СПОДЕЛИ
restorant

Традиционното тържествено запалване на светлините на коледната елха в Панагюрище и тази година се превърна в незабравим празник за жителите на града.

Публикувахте от PIA-News в Петък, 30 ноември 2018 г.

Усещането за празник завладя всички още с първото изпълнение на талантите от хор „Децата на Панагюрище“. Весели коледни песни изпълниха 140 деца, възпитаници на ОУ „Проф. Марин Дринов“, ОУ „Двайсти април“, СУ „Нешо Бончев“, с учители по музика – Пепа Филина, Величка Маслева, Юлия Богоева, Иван Иванов, Ани Пенева.

Публикувахте от PIA-News в Петък, 30 ноември 2018 г.

За доброто настроение на малки и големи се погрижиха актьорът Любомир Фърков в ролите на Коледния елф Бърборио и Дядо Коледа, както и владетеля на магията Ериксон. Коледна латино фиеста завихри певецът Искрен Пецов.

Кметът на община Панагюрище Никола Белишки пожела на всички здраве, много усмивки, топлина, много вяра и надежда за доброто бъдеще и даде началото на обратното броене до запалването на светлините на Коледната елха.

Всички присъстващи заедно отброиха последните секунди до запалването светлините на Коледната елха и празничната украса на града.