Начало Препоръчани Илия Воденичаров от СКТМ „Асарел-Медет“ със сребърен медал от финалите до 18...

Илия Воденичаров от СКТМ „Асарел-Медет“ със сребърен медал от финалите до 18 години

СПОДЕЛИ
Добро представяне за Илия Воденичаров от държавните финали по тенис на маса до 18 години, които се проведоха от 23 до 25 април в Горна Оряховица.
Представителят на СКТМ „Асарел-Медет“ стигна до финал на двойки, където заедно с партньора си Димитър Стефанов от „Комфорт“-Варна, отстъпиха в драматичен мач с 2:3 от шампионите Й. Величков/Ст. Димитров от „Марек Дигеста“-Дупница. В индивидуалната надпревара Воденичаров достигна до четвъртфинал, в който загуби от първенеца в турнира Стоян Сариев от „Стоянстрой“ – Пловдив с 1:3 гейма. Достойно бе представянето и на Божидар Васев, който излезе на първо място в своята група, след което преодоля и първия кръг от елиминациите и се класира между най-добрите 32-ма юноши.
Кръстина Иванова, която е бивш състезател на панагюрския клуб, донесе три златни отличия за своя тим – „Стоянстрой“ Пловдив в дисциплините отборно, двойки и смесени двойки.
„Доволен съм от представянето на момчетата, като има още върху какво да се работи, но с труд и постоянство ще достигнем по-високи резултати“, сподели Асен Попниколов- председател на СКТМ „Асарел-Медет“.