Начало Общество Днес е благотворителният концерт „Нека помогнем на Здравко!“

Днес е благотворителният концерт „Нека помогнем на Здравко!“

СПОДЕЛИ

10629598_658576264241029_7488276478298337403_nТази вечер в Театъра ще се състои благотворителният концерт „Да помогнем на Здравко!“, който е организиран по инициатива на Интеракт клуб – Панагюрище

Целта на събитието е да се съберат финансова средства за петнадесетгодишния Здравко Велчев от Панагюрище. Концертът  е поредната дейност от кампанията, която младежите организират, за да помогнат на момчето. Здравко е с два тумора в мозъка и сумата, необходима за лечението в клиники в Турция и Германия, е близо 47 000 щатски долара, която е непосилна за неговото семейство. Благотворителният концерт под наслов „Нека помогнем на Здравко! „ е с начало 19:00 ч. в голямата зала на Театър дом – паметник. Участие в програмата ще вземат талантливите панагюрски певици – Светозара Крайчева, Мария Финджикова и Иванина Узунова, фолклорните танцови състави „Тангра” и „Средногорска Жарава”, рок групата „Модика”, а специални гости  ще са пловдивската изпълнителка Лили Пенчева и група Конкурент с вокалист Емил Анчев.

Интеракторите канят всички жители на града, които желаят да бъдат съпричастни към тяхната кауза да отделят от своето ценно време и да закупят билети за концерта от членовете на клуба, както и от Театър дом – паметник.

Билетите ще са на стойност 6 лева и ще можете да ги закупите от билетната каса на Театър дом – паметник или от членовете на Интеракт и Ротаракт клуб.