Начало Спорт Ивайло Петров стана шампион на турнира по тенис на корт

Ивайло Петров стана шампион на турнира по тенис на корт

128
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

 петрое

Ивайло Петров стана шампион на турнира по тенис на корт, който се проведе от 17 до 19 юни в Панагюрище. Ивайло защити миналогодишната си титла след тежък финал срещу Кристин Кроснаров. Умората не повлия на Петров, който въпреки, че нямаше възможност да си почине между последните два мача, показа отлична игра. Публиката видимо показваше симпатии към издръжливостта на 32-годишния Ивайло и го обсипваше с бурни аплодисменти при всяко добро отиграване.

Второто място зае Кристин Кроснаров, който въпреки, че не успя да пречупи Петров, се представи доста силно през целия турнир. Полуфиналисти станаха Любен Траханов и Петър Михлюзов.

Наградите бяха връчени от зам.-изпълнителния директор на „Оптикоелектрон“ Лука Гарчев, който благодари за големия интерес към турнира и пожела турнирът да продължи да се организира и през следващите години, и да привлича все повече любители на този спорт.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Тазгодишното издание на турнира бе под егидата на фирма “Оптикоелектрон Груп”, която осигури подарък тениска за всеки участник, а финалистите получиха плакети и парични награди.

ВСИЧКИ СНИМКИ ОТ ТУРНИРА МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК.