Начало Спорт Иван Лалков приключи Държавното първенство по тенис на маса с 2...

Иван Лалков приключи Държавното първенство по тенис на маса с 2 златни и един бронзов медал

29
0
СПОДЕЛИ
restorant

table-tennisОт 16.12.2014г. до 19.12.2014г. в спортната база на МВР  в Горна баня се проведе Държавното първенство по Тенис на маса на МВР. В отборната надпревара взеха участие 16 отбора от всички дирекции на МВР.

До финала достигнаха  отборите на СДВР И ОД на МВР гр. Пловдив.  С резултат 3-1 отборът на СДВР  зае 1 място, 2 място за ОД на МВР гр.Пловдив. 3-то място за Главна Дирекция Пожарна Безопасност.
За  отбора на СДВР участва Иван Лалков , състезател от СКТМ-1995 гр.Панагюрище, а за отбора на ГДПБ – другият състезател от СКТМ-1995, Стоян Кордов. В личното първенство  Иван Лалков не допусна нито една загуба и за пореден път стана шампион на България на Държавното първенство на МВР. В първенството по двойки заедно със Стоян Кордов заеха 3 място. Иван Лалков приключи  Държавното първенство с 2 златни и един бронзов медал, а Стоян Кордов с 2 бронзови медала. Двамата състезатели от СКТМ-1995 са  в Националният отбор на България по Тенис на маса  и през 2015 год. им предстои Европейско първенство по Тенис на маса за служителите от МВР.