Начало Спорт Първо място за 14 годишните девойки в есенния полусезон на зона Тракия

Първо място за 14 годишните девойки в есенния полусезон на зона Тракия

14
0
СПОДЕЛИ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAНа 20 декември в Хасково бе последното състезание за тази година на ХК Панагюрище. Проведе се вторият кръг от зоналното първенство на зона Тракия за 14 годишни девойки. Първата среща панагюрският тим загуби от Хасково. Изключително груба игра на домакините ,толерирана от хасковски съдии доведе до развоя на мача /20:14 в края и 13:6 на полувремето/.Втората среща на нашия отбор бе срещу отбора на Поморие.През цялото време панагюрки дирижираха играта и резултатът е показателен /9:3 на полувремето и 16:9 в края на мача/.Турнирът приключи със загуба и победа на нашият отбор.В другата среща Хасково се наложи над Поморие.
От първия турнир класирането е :

1.Панагюрище-4т
2.Поморие -2т
3.Хасково -0т

След втория турнир класирането е:

1.Панагюрище-6т
2.Хасково -4т
3.Поморие -2т
Първенецът от есенното първенство придобива право да участва в турнира за Купа България. Панагюрският тим след новогодишните празници ще поднови тренировките си,за да се подготви за Купата,която ще бъде на 7-8 март в гр.Габрово.
Състав на отбора: Стиляна Добрева,Мария Маслева,София Пашова,Станислава Чакърова,Марина Чардакова,Катрин Чочева,Стоянка Варадинова,Цветелина Спасова,Йоана Робова,Николета Иванова,Евелин Драганова.