Начало Общество Изгоря БМВ-то на сина на кмета на Елшица

Изгоря БМВ-то на сина на кмета на Елшица

СПОДЕЛИ

Няма данни за извършен умишлен палеж на БМВ-то, съобщиха от полицията в Пазарджик

Изгорял е личният автомобил на Мирослав Кочев – син на кмета на село Елшица Митко Кочев. Инцидентът се е случил в Пазарджик, пред жилищния блок, където Мирослав живее.

От ОДМВР-Пазарджик съобщиха за ПИА, че малко преди 4 часа сутринта на 6 януари е постъпил сигнал за възникнал пожар в автомобил, марка БМВ, паркиран на улица в областния град.

Незабавно към мястота са били изпратени дежурен екип на пожарната и патрул на полицейското управление. След като пламъците са изгасени, е извършен оглед и е установено, че вследствие на пожара са нанесени щети по двигателя и купето. Образувано е досъдебно производство срещу неизвестен извършител.

„На този етап нямаме данни за извършен умишлен палеж“, коментира говорителят на ОДМВР-Пазарджик Мирослав Стоянов.

Кметът на Елшица Митко Кочев обаче подозира, че някой е „помогнал“ пожарът да се случи. За ПИА той коментира, че колата на сина му е била паркирана пред блока му около 17 часа на 5 януари, а пожарът се е случил около 10 часа по-късно – факт, който той намира за странен. Кочев изключва категорично предположението, ако е имало умишлен палеж, той да е бил насочен към сина му Мирослав. „По-скоро си мисля, че това би могло да е дело на хора „приятелски“ настроени към мен.“ – кментира той. За съжаление колата е не е имала застраховка.

Снимката е илюстративна