Начало Бизнес Изключителен интерес към продуктите на ОПТИКОЕЛЕКТРОН на изложението World Defense Show 2024

Изключителен интерес към продуктите на ОПТИКОЕЛЕКТРОН на изложението World Defense Show 2024

СПОДЕЛИ

ОПТИКОЕЛЕКТРОН взе участие в Световното изложение за отбрана World Defense Show 2024, което се проведе  от 4 до 8 февруари в Рияд. В него се включиха над 773 изложители от 76 държави, над 441 официални делегации от 116 държави, както и 106 000 посетители.

През цялото време на изложението щандът на ОПТИКОЕЛЕКТРОН се радваше на изключителен интерес.

„Ентусиазмът около нашия набор от продукти, от нощно виждане до термообразни решения, отразява доверието и уважението, които сме спечелили в отбранителната индустрия Това нарастващо внимание е доказателство за отдадеността и иновациите, които са отличителен белег на ОПТИКОЕЛЕКТРОН от половин век. “ – отбелязват от компанията.

Неуморният екип от професионалисти е крайъгълният камък на успеха на ОПТИКОЕЛЕКТРОН по време на изложението, показвайки напредналите технологии и обсъждайки набора от продукти от термоизобразителното и оборудване за нощно виждане до най-съвременните защитни технологии.
„По време на събитието имахме привилегията да се свържем с разнообразни участници, от военни професионалисти до лидери в индустрията, които проявиха огромен интерес към нашите продукти и решенията, които предлагаме. Големият брой срещи и дълбочината на дискусиите, които проведохме, подчертават важната роля на ОПТИКОЕЛЕКТРОН в отбраната и солидната ни репутация на световната сцена. Обратната връзка и интересът, който получихме, са мотивиращи, напомняйки ни за влиянието, което работата ни оказва върху света.“ – коментират още от компанията.

По време на събитието бяха подписани общо 73 меморандума за разбирателство (MoR), като 17 от тях бяха офсетни споразумения. Това доказва успеха на шоуто като централна платформа за насърчаване на глобалното сътрудничество и иновациите в отбранителния сектор.

Моменти от изложението