Начало Общество Кадри Демировски от ЦНСТ „Павел Бобеков“ спечели специалната  награда от  конкурс „1000...

Кадри Демировски от ЦНСТ „Павел Бобеков“ спечели специалната  награда от  конкурс „1000 стипендии“, организиран от Фондация „Комунитас“

СПОДЕЛИ

 В първи етап на конкурса Кадри се представи с тематично разработено есе „Светът съществува, за да се превърне в книга“

kadri

След успешно преминат първи етап, през месец август, на конкурса „1000 стипендии“, организиран от Фондация „Комунитас“, в който Кадри Демировски се представи с тематично разработено есе „Светът съществува, за да се превърне в книга“, на  07.10.2014г. експерт на Фондация „Комунитас”  проведе индивидуално интервю с Кадри Демировски, което всъщност е и втори етап от обявения за седма поредна година от Фондацията „Комунитас”,  конкурс „1000 стипендии”, предназначен за изява на деца от 6 до 11 клас от цялата страна, в различни области на науката и изкуството.

Целта на индивидуалното интервю е, преминалите първи кръг от конкурса „1000 стипендии“, да получат възможност да защитят знанията и уменията които имат, и с които са се откроили при представянето си във първи кръг.

След проведено индивидуално интервю, на 01.11.2014г. Кадри Демировски бе обявен за един от спечелилите специална  награда на Фондация „Комунитас“, а именно стипендия от 500 лв., която се отпуска за цялата учебна година и 400 лв. под формата на кредит за книги.

Екипът на ЦНСТ „Павел Бобеков“, пожела успехи на Кадри във всяко негово бъдещо начинание.