Начало Общество Какви са ползите от покупката на климатик Panasonic

Какви са ползите от покупката на климатик Panasonic

СПОДЕЛИ

Един от лидерите, производители на климатична техника, е японската компания Panasonic, която повече от половин век залага като водещи принципи в дейността си посрещане на нуждите и изискванията на клиентите.

Уредите, предназначени за европейския пазар, се произвеждат в Малайзия, в най-големия завод на Panasonic.

По отношение на монтажа, функционалността, работните параметри и идеално обмисления дизайн климатици Panasonic отговарят на критериите за най-добро качество.

Основно предимство на марката е, че производството е със завършен цикъл, което позволява да се контролира качеството на компресорите, вентилаторите, електрониката и др. компоненти. Неслучайно гаранцията на компресорите е 5 г.

Ако се нуждаете от ефективно охлаждане в летните жеги или комфортни температури в помещението през зимата, заслужава си да изберете уред точно с тази марка. Въпреки че пазарът на климатици изглежда необятен и понякога изборът не е толкова лесен, ползите, които ще ви осигури климатик на Panasonic, ще отговорят на всичките ви изисквания.

Източник на изображение: pexels.com

Висока енергийна ефективност

Panasonic защитава лидерските си позиции на първо място с високия си клас енергийна ефективност в двата режима – охлаждане и отопление. Нивото на енергийна ефективност е ключово, за да бъдат постигнати икономии на енергия и през последните години е основен фактор при избор на климатик.

Напълно безшумна работа

Panasonic има репутация на производител, който е постигнал най-ниски стойности на шум на вътрешното тяло. Това е причина дори конкуренти на марката да използват произведени от Panasonic мотори.

Постигнатото изключително ниско ниво на шум от 19dB се дължи на многостъпковия мотор. За много потребители нивото на шум е много важно при избора на климатик, особено ако е за спалня или за детска стая.

Висока степен на пречистване на въздуха

По отношение на пречистването на въздуха Panasonic почти няма конкуренти. Климатиците от висок клас използват иновативна технология nanoeX, пречистваща въздуха с нанотехнология, която използва електростатични водни частици, атомизирани и с наноразмери.

Технологията елиминира различни микроорганизми от рода на бактериите, алергените, вирусите, плесените и др., гарантирайки чист въздух. Може да дезодорира миризма от дим, да отстранява прах и се използва без значение от режима, в който работи уредът, като създава чиста среда.

Повишена производителност и надеждност

Климатиците Panasonic са конструирани да издържат на екстремални условия. Обикновено използват ротационни компресори от силициева стомана, които работят много по-ефективно заради подобреното смазване с уголемената маслена помпа и по-големия акумулатор. Компресорът работи ефективно дори при много ниски външни температури, а количеството хладилен агент R32, използвано от топлообменниците, е много по-малко.

Уникални функции и технологии

Японският производител е вложил иновативни технологии и функции, които допринасят за комфортната употреба на климатиците.

Comfort Cloud

С приложението на марката Comfort Cloud можете да контролирате уреда от смартфона или таблета си, но всъщност това е изключително сложна технология. Тя осигурява криптирана връзка на всички данни, както и облачен сървър, за да бъде сигурен обменът на информация.

Чрез приложението на Panasonic е възможно да бъдат управлявани няколко климатика в дома, да се следи какъв е разходът на електроенергия, а също и да се създават програми, които да позволяват автоматичното включване и спиране на климатика.

Функция Mild dry

Функцията за контрол на влажността съдейства зададената температура да бъде поддържана, без да намалява рязко влажността в помещението. С Mild dry се постига до 10% по-висока влажност, отколкото при охлаждане, което е идеален вариант за спокоен сън. Ако включите Mild dry Cooling, въздушният поток се насочва надолу, за да се предотврати изсушаването на кожата от директния контакт.

Функция Aerowings

Разработената нова функция служи да разпределя охладения въздух равномерно чрез два елемента, задвижвани самостоятелно.

Климатиците Panasonic с такава функция имат вътрешни тела с нов дизайн, включващ по-големи размери на всмукващата въздух решетка и много висока скорост на вентилатора. Когато желаната температура бъде достигната, ламелите насочват въздушния поток към тавана, а сензорът за човешко присъствие след засичане на нивото осигурява комфортна температура.

Освен максимална икономия при високи показатели на ефективност, иновативни технологии, улесняващи потребителя функции и режими, Panasonic предлага опростен, но елегантен дизайн на своите потребители. Вътрешното тяло е изчистено, а сребристият или матово белият цвят подхожда на всеки интериор.

Стилно е и дистанционното управление, което е с подсветка, с доста голям екран и лесно за използване.

Въпреки че е регистрирала над 90 хил. патента, компанията Panasonic продължава да търси нови възможности да подобрява комфорта на клиентите си. Ако се колебаете между няколко марки климатици, най-доброто решение ще бъде японската Panasonic.

Може да избирате сред многообразието от стенни, канални, касетни и др. модели или мулти-сплит система. Всеки модел има различна производителност, функционалност и технически характеристики, а съответно и цена. Имате възможност да се спрете на по-бюджетен модел или на климатици от по-висок клас например от серията ETHEREA, които ще ви предложат модерни решения с висока мощност, безшумна работа и йонизиране на въздуха.

С всеки климатик Panasonic ще получите на добра цена качество, ефективност и икономична работа, както и гаранция за здравословен въздух и дълготрайна употреба.