Начало Общество Кметът към Станимир Велчев: Извини се, или завеждам дело за клевета!

Кметът към Станимир Велчев: Извини се, или завеждам дело за клевета!

СПОДЕЛИ

"Ще заведа дело за клевета срещу  лидера на БСП в Панагюрище и общински съветник Станимир Велчев" – това обяви вчера от трибуната в сесийната зала кметът Никола Белишки. Повод за тази закана стана изказването на Велчев по време на дебатите, съпътстващи решението за вдигане цената на водата. Партийният лидер на БСП заяви, че "заради партийни игри" на кмета Белишки "В и К" дружеството е загубило 70 000 лв., защото предложението за повишаването на цената не е внесено още през февруари. В отговор Белишки даде няколко минути срок на Велчев да се извини за думите си. След като не получи извинение, кметът отново декларира намерението си да се обърне към служителите на Темида.

4 КОМЕНТАРА

  1. Ако някой обвини вас, че сте нанесли загуба за 70 бона на кръчма ли ще го водите? А това – едикой си заплашил чрез едикой си едикой си, че ще уволни еди кой си са баси и приказките от Ангел Каралийчев. Ами като знаеш толкова много – подай сигнал до прокурора..Не съм запознат и със скандала, ама си мисля че едно е да критикуваш, а друго да клеветиш.




    0



    0
  2. Защо ли знам историята от друг ъгъл? Как кмета първо е нарекъл Велчев „малоумник“? Това ли е етичното поведение на нашия „кандидат за кмет на годината“ градоначалник? Май норма, етика и протокол отсъстват в личностната характеристика на кмета ни?
    А и заши ПИА не направи стенограма на целия скандал ами си вади само края от ситуацията??? Много удобно нали?!?!




    0



    0
  3. Как кмета не го е заплашил с уволнение,както направи преди няколко дни с една жена от с. Оборище.Чрез кмета на селото я заплаши да е уволни ( тя е общ. служител )защото нейния син си бе позволил да пише против него.За това предлагам на Станимир Велчев да иде при Белишки да му стисне ръката и да му каже: Мило другарче аз повече никога няма да те критикувам .




    0



    0