Начало Вдъхновяващи истории Кметът на Стрелча и съпругата му подариха сценични костюми на певиците от...

Кметът на Стрелча и съпругата му подариха сценични костюми на певиците от „Роден край“

СПОДЕЛИ

Стойно Чачов и съпругата му Дони Чачова решиха да направят благотворителен жест и да зарадват певиците от певческа група „Роден край“ – гр. Стрелча, като им подарят сценични костюми. Ето какво сподели кметът на Стрелча в социалните мрежи:

„Те се обърнаха към мен с молба да им съдействам за облеклата, но общината няма тази възможност, затова решихме нашето семейство да откликне на молбата. Дъщерята на Дони – Руслана Канева, прие с огромна радост да ушие дрехите, тъй като нейният бранд „Instinct“ се занимава с изработка на облекла по поръчка.

Отне ни около месец да изберем и съчетаем всички останали елементи от двете визии на дамите, като част от украшенията ги изработих собственоръчно. Надяваме се, облечени по този начин, нашите прекрасни певици да пеят с още по-голямо удоволствие, и да прославят стрелчанските таланти навред!

Успех, мили дами, да носите славата на Стрелча на всички събори и събития, на които ще се представите. А за нас ще остане удоволствието да ви гледаме и да ви се радваме!“