Начало Местна власт Кой кой е? Вижте новите попълнения в Общинския съвет

Кой кой е? Вижте новите попълнения в Общинския съвет

СПОДЕЛИ

Новото попълнение в групата на ГЕРБ е собственикът на фирма „FAIAR“ Христо Дураков. Инженер по образование, добре познат и уважаван от хората в родното му Оборище, където най-добре за него говорят делата му, последното от които е построеният и открит на 17 август параклис „Света Богородица“ край селото.

Другото ново лице в редиците на групата съветници от ГЕРБ –Делчо Радулов е стоматолог, собственик на Radulov Dental Studio в Панагюрище.

Две са новите лица в групата на БСП в местния парламент. Социалистите ще разчитат на опита на Иванка Димитрова, която е бивш секретар на община Панагюрище. Другото ново лице е Светлана Парашкевова-Узунова, завършила българска филология, а след това публична администрация и управление на човешките ресурси, понастоящем ръководител на отдел „Човешки ресурси“ в „ОПТИКС“АД.

Двама представители ще има ПП ВМРО-БНД в новосформираният Общински съвет. Юристът Петър Мулешков е ново лице в състава на местния парламент. Освен, че е действащ адвокат, г-н Мулешков е и съавтор в „Помагало по български език за зрелостници и кандидат-студенти“ заедно с Красимира Василева. Иван Раков (Войводата)пък е известен на панагюрци като върл привърженик на ЦСКА.