Начало Интервюта Кокала пред F24: Надявам се на честно съдийство срещу Созопол, ще ни...

Кокала пред F24: Надявам се на честно съдийство срещу Созопол, ще ни бъде много трудно срещу тях

СПОДЕЛИ

emil-velev

Треньорът на Оборище Панагюрище Емил Велев – Кокала обяви пред FOOTBALL24.BG, че единствената цел пред отбора преди мача със Созопол е победата и само победата.

Панагюрци са само на 2 точки от спасителната зона и отборът има нужда от успех на всяка цена, за да може ако не се приближи то поне да не се отдалечи от нея.

Кокала се надява да има честно съдийство и съдията да свири каквото види, тъй като все пак босът на противника Панайот Рейзи е член на Изпълома към БФС.

Очаква ни много труден мач. Отборът на Созопол е доста добър тим, който има много добри изпълнители. Играчите им са ръстови, с големи габарити, и няма да ни бъде никак лесно. Надявам се да ги победим, но ще бъде много трудно. Целта ни е да завършим над чертата на изпадащите. Това бе обявено още при самото ми идване и ще се борим до дупка, за да я изпълним„, обяви той.

Надявам се с помощта на нашата публика да стигнем до трите точки, които са жизненоважни за нас. Преди мача нямаме проблеми с контузени и наказани състезавали слава Богу, а това е доста добре, защото ще мога да разчитам на всички момчета. Силно се надявам съдията да свири в този мач това, което види. Все пак босът на противника е един от членовата на Изпълкома. Надявам се всичко да се реши на терена и ще се радвам ние да бъдем крайни победители“.