Начало Препоръчани Кола се вряза в Пловдивски подлез! СНИМКИ!

Кола се вряза в Пловдивски подлез! СНИМКИ!

Лекият автомобил "Мицубиши" е паднал в подлеза на Баня Старинна.

203
0
СПОДЕЛИ

Автомобил е катастрофирал в подлеза на баня „Старинна“ тази нощ, предаде TrafficNews.

При инцидента, възникнал около 3 часа и 15 минути сутринта, червен ван е полетял право през стълбите на пешеходното съоръжение и се е забил в един от павилионите, изградени в подлеза. До там се е стигнало, след като 18-годишно момиче опитало да направи ляв завой на кръстовище между бул. „Цар Борис ІІІ Обединител“ и бул. „Шести септември“. Лекият автомобил „Мицубиши“ е паднал в подлеза на Баня Старинна.

18-годишната водачка на червения автомобил е с едномесечен стаж зад волана. За щастие не е пострадала, няма и данни за употреба на алкохол. Материалните щети обаче са големи.

Стъклената витрина на първия обект е потрошена, а основният проблем е, че в него се помещава СОТ системата на целия подлез.

Рано тази сутрин катастрофиралият автомобил е изтеглен, а подлезът почистен, но решение на проблема с компрометирания обект все още няма. Каменните блокове на стъпалата към подлеза са изпочупени и разместени.

Междувременно двадесет минути след първия среднощен инцидент, в стълб наблизо се е блъснало „Рено“, а към 4 часа на същото място се блъснал и автомобил „Ровър“. Алкохолната проба на 33-годишния водач на последната кола, е отчела 1,91 промила.

Източнк: https://trafficnews.bg
Снимки:  https://trafficnews.bg

Харесайте страницата ни във Facebook и винаги бъдете информирани! 

↓↓↓

https://www.facebook.com/pianews/