Начало Развлечение Коледна работилница спретнаха в ОУ „Проф.Марин Дринов“

Коледна работилница спретнаха в ОУ „Проф.Марин Дринов“

53
0
СПОДЕЛИ

Коледна работилница с учениците по инициатива на Училищното настоятелство бе проведена вчера в ОУ „Проф. Марин Дринов” .

rabotilnicaЗанятията бяха под ръководството на г-жа Ирина Пелтекова от ОДК – Панагюрище. В тях се включиха и г-жа Радка Кирилова – председател на Училищното настоятелство, г-жа Немигенчева и г-жа Палашева – начални учители, и г-жа Машева – преподавател по ИИ. Под тяхното вещо ръководство сръчковците, използвайки иновативни техники и консумативи, изработиха коледни картички и украшения, заредени с празнично настроение.
На 17.12.2014 г. (сряда) от 10,30 часа в голямото междучасие за трета поредна година ще бъде открит Коледен базар, в който ще участват учениците и учителите от начален етап; учениците, включени в целодневна организация на учебния процес и възпитателите, работещи по проект BG051PO001-3.1.06 „Подобряване на качеството на образованието в средищните училища чрез въвеждане на целодневна организация на учебния процес“ , учениците със СОП и екипът по проект ВG051РО00-4.1.07 „ВКЛЮЧВАЩО ОБУЧЕНИЕ“. Всички картички и украшения, които бяха направени от учениците в Коледната работилница, също ще бъдат изложени на базара.

rabotilnica2
Инофрмация и снимки: страницата на ОУ „Проф.Марин Дринов“ във facebook

rabotilnica3 rabotilnica4 rabotilnica5
rabotilnica1