Начало Общество Коледните светлини озариха Панагюрище (ВИДЕО)

Коледните светлини озариха Панагюрище (ВИДЕО)

СПОДЕЛИ

img_1772

Традиционното тържествено запалване на светлините на коледната елха в Панагюрище и тази година се превърна в незабравим празник за жителите на града.

След обратното броене, на което старта даде кметът на община Панагюрище Никола Белишки, коледната елха в Панагюрище грейна, а небето се озари от празнични илюминации.

Градоначалникът пожела на децата от община Панагюрище една свята, магична и незабравима Коледа. „Пожелавам на всички вас да бъдете здрави, да бъдете щастливи и да не спирате да мечтаете”, допълни още той.

За шеста поредна година хор „Децата на Панагюрище“ огласи централния площад „20-ти април“ с весели коледни песни. Броят на децата в хора с всяка изминала година се увеличава и през тази те вече са 165 – възпитаници на Пепа Филина, Юлия Богоева, Величка Маслева, Стефка Стефанова, Иван Иванов и Ануш Славейкова.

img_1725

В програмата по запалване светлините на Коледната елха взеха участие Мажоретен състав „Елинор” при Центъра за подкрепа за личностно развитие – Панагюрище, с хореограф Елеонора Найденова, а за доброто настроение на малки и големи се погрижи емблематичният български артист, илюзионист и телевизионен водещ Борислав Борисов – Боби Шоу. С коледни песни, забавни игри и фокуси допълни празничната атмосфера на площада.

img_1778

img_1777

СНИМКИ ОТ ПРАЗНИКА ТУК