Начало Общество Конкурс по документи за допълнителни педагогически услуги в детските градини извън държавните...

Конкурс по документи за допълнителни педагогически услуги в детските градини извън държавните общообразователни изисквания обявява община Панагюрище

45
0
СПОДЕЛИ

ob6tina-panagiuri6te-pa12

Община Панагюрище обявява конкурс по документи за допълнителни педагогически услуги в детските градини извън държавните общообразователни изисквания за учебната 2014/2015 година.

На страницата на Общината вече са публикувани условията, реда и критериите, по които може да се кандидатства.

Услугите се предоставят от педагогически правоспособни лица, съгласно правилника за приложение на Закона за народната просвета.

Всяка градина в началото на учебната година може да предостави такива услуги, които се записват в Образец  2. Родителите, които желаят, могат да изберат допълнителни занимания за децата си, които включват чужд език, танци, спорт, музика, забавни науки.

В рамките на един месец всички отговарящи на условията доставчици могат да участват в конкурса. В него могат да кандидатстват самостоятелни лица или фирми: учители, преподаватели, спортни клубове, школи, читалища. Заплащането ще се извършва по банков път. До края на месец юли ще се разбере какъв ще е вида на външната педагогическа услуга за всички детски градини – обясни Нора Кунчева преди месец пред ПИА – защото през месец август се изготвя Образец  2.”

Повече информация за участие в конкурса може да видите на сайта на Община Панагюрище тук.