Начало Любопитно Кралицата на БГ рока стана на 53 години

Кралицата на БГ рока стана на 53 години

СПОДЕЛИ

Тя не е странно момиче, нито НЛО. И не, никак не ѝ е омръзнало да ходи по въже, светът опръскал я с кал, само че не свети като крушка, а като огромна запалена рок сцена, където съмишленици с будна съвест и общи мечти за разрушаване на машината за месо са заедно завинаги!

Дами и господа, стари, млади и съвсем невръстни метъли, пънкарчета, уейвъри и изобщо всякакви БГ рок фенове, Милена Славова днес става на 53 години, „Ха – ха“.

Милена е откритие за музикалната сцена от мениджъра на известния по онова време дует Братя Аргирови. Това става през далечната 1984 г. Малцина знаят, че преди това Милена е манекен. Тя е съоснователка на култовата за 80-те група група „Ревю”.

В края на 1993 г. заминава за Англия, където живее 6 години и издава албума „Sold“ . Свири в лондонския клуб „Маркий“. След това отново се върна в България и продължава да радва своите почитатели.

2_618

След завръщането си в България се присъединява отново към „Ревю”, но окончателно напуска през 2002 г. и се отдава на самостоятелна кариера.