Начало Развлечение Криминалната класика „Убийство в Ориент Експрес“ с премиера в панагюрското кино

Криминалната класика „Убийство в Ориент Експрес“ с премиера в панагюрското кино

СПОДЕЛИ

ОР: РАГНАРОК – 3D Премиера
Жанр: Драма, Екшън, Фентъзи
В ролите: Крис Хемсуърт, Теса Томпсън, Антъни Хопкинс, Марк Ръфало, Кейт Бланшет, Идрис Елба, Том Хидълстън, Карл Ърбън
Държава: САЩ
Дата: 08.11.2017 г. (сряда)
Час: 18:45 часа
Цена на билета: 5,00/6,00 лв.
В “Тор: Рагнарок“ Тор, лишен от всемогъщия си чук и попаднал в плен в далечния край на Вселената, се оказва в шеметна надпревара с времето.
Той трябва да се върне в Асгард навреме, за да предотврати Рагнарок – моментът, който ще разруши дома му и ще заличи асгардската цивилизация. Този момент е старателно подготвян от всемогъщата и безскрупулна богиня на смъртта – Хела.
Преди да стигне до Асгард, обаче, той ще трябва да оцелее в смъртоносна гладиаторска битка, която ще го противопостави не на кого да е, а на някогашния му приятел и колега Отмъстител – Невероятния Хълк.

КРАДЦИ НА ЯДКИ 2: ЛУДИ ПО ПРИРОДА – 3D Премиера
Жанр: Анимация
Държава: Канада, Южна Корея
Дата: 11.11.2017 г. (събота)
Час: 16:30 часа
Цена на билета:
За деца от 3 години до 6 години – 4,00 лв.
За лица от 7 години до 17 години – 5,00 лв.
За лица над 18 години – 6,00 лв.
Сценарият ще ни разкаже приключенията на катерицата Сръдльо. Този път злият кмет на Оактън решава да разкопае Либърти Парк и да построи увеселителен такъв на негово място.
Сръдльо и неговите приятели трябва отново да се съберат, за да спасят дома си и да победят лошия кмет.
Приключението на катериците от парка продължава! Кметът на Оуктън е решен да създаде увеселителен парк като събори дома им, а пък те са готови на всичко, за да го спрат! За целта ще обединят сили с останалите обитатели на парка…

УБИЙСТВО В ОРИЕНТ ЕКСПРЕС – Премиера
Жанр: Криминален, Мистери, Драма
В ролите: Пенелопе Крус, Луси Бойнтън, Том Бейтман, Оливия Колман, Дерек Джейкъби, Дейзи Ридли, Майкъл Пеня, Мишел Пфайфър, Джони Деп, Джуди Денч, Уилям Дефо, Кенет Брана, Джош Гад
Държава: САЩ
Дата: 11.11.2017 г. (събота)
Час: 19:00 часа
Цена на билета: 5,00 лв.
Абсолютна криминална класика, УБИЙСТВО В ОРИЕНТ ЕКСПРЕС представя прочутия детектив Еркюл Поаро (Кенет Брана), който се опитва да разреши престъпление, превърнало се в едно от най-скандалните в историята.
След шокиращото убийство на богат бизнесмен в луксозен европейски влак, движещ се на запад в разгара на зимата, частният детектив Поаро трябва да използва всички свои запазени методи, за да разкрие кой от разнородната палитра пътници е убиецът, преди той или тя да убият отново.

Публикуван през 1934, романът на Агата Кристи Убийство в Ориент Експрес е определян за една от най-гениалните истории, създавани някога. Повече от 80 години след издаването му, романът си остава любим на нови поколения читатели. Зашеметяващото представяне на любимата мистерия от Кенет Брана със звезден актьорски ансамбъл и спираща дъха визия кани зрителите на най-напрегнатото пътуване с влак през живота им.