Начало Здраве „Лайънс клуб” – Панагюрище организира  велопоход в рамките на града

„Лайънс клуб” – Панагюрище организира  велопоход в рамките на града

СПОДЕЛИ

Инициативата е по проект „Панагюрище спортува – бъди активен!“

„Лайънс клуб” – Панагюрище с подкрепата на община Панагюрище и РУ на МВР гр. Панагюрище организира  велопоход в рамките на града. Инициативата е по проект „Панагюрище спортува – бъди активен!“ и е свързана с един от основните приоритети на Международното Лайънс движение и международните програми на Световната здравна организация за борба с диабета.

Велопоходът ще се проведе на 23.06.2022г., /четвъртък/ от 18:00 часа по следния маршрут:

Тръгване → от знака на Лайънс клуб Панагюрще (срещу бензиностанция „Петрол“) → бул. „Асарел“ → ул. „Оборище“  → ул. „Нистор Ружеков“ →  ул. „Райна Княгиня“ → финал пред спортна зала „Арена Асарел“.

РУ на МВР гр. Панагюрище ще осигури пилотен автомобил и безопасно трасе за преминаване на участниците.

По традиция, на началната точка на участниците ще бъдат раздадени светлоотразителни жилетки и шапки, изработени и брандирани специално за събитието.

На финалната точка от велопохода, организаторите ще подготвят индивидуални пакети със здравословна храна за участниците.

Проектът „Панагюрище спортува -Бъди активен“ на „Лайънс клуб” – Панагюрище се осъществява с финансовата подкрепа на община Панагюрище и е част от програмата „Панагюрище – европейски град на спорта 2022“.