Начало Общество ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ от НОВО поколение в СТУДИО „ЖАДОР“!

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ от НОВО поколение в СТУДИО „ЖАДОР“!

СПОДЕЛИ
СТУДИО „ЖАДОР“

Верни на мотото си „НАЙ-ВАЖНИЯТ СИ ТИ!” и традицията всеки сезон да предлагат на своите клиенти нови професионални базови терапии, в СТУДИО „ЖАДОР“ отново залагат на индивидуалния подход и професионализъм в комбинация с най-висок клас апаратура и продукти.

Преди броени дни, за първи път в България, в СТУДИО „ЖАДОР“ в Панагюрище, бе представена НОВАТА МОДЕРНА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ И ПОДМЛАДЯВАНЕ НА КОЖАТА с ТРИ ДЪЛЖИНИ на вълната. Технологията бе презентирана в рамките на семинарна програма от собствениците на МISTER LASER Силвия Джованарди, Франко Джованарди,Масимо Змериери и представителят на фирмата за България Деница Джугданова.  

Домакин на събитието бе квалифицираният козметолог с  14-годишен стаж Марияна Нетова и нейното СТУДИО „ЖАДОР“.

ВИСОК СТАНДАРТ НА ДОСТЪПНА ЦЕНА!

Клиентите на СТУДИО „ЖАДОР“ вече могат да се възползват от нововъведението, което е БЪДЕЩЕТО НА ПРОЦЕДУРИТЕ ЗА ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ, като цените остават непроменени.

Високотехнологичната интегрирана система за перманентна лазерна епилация съчетава предимствата на ТРИ РАЗЛИЧНИ ДЪЛЖИНИ НА ВЪЛНАТА – 755nm, 808nm, и 1064nm, които имат различни лазерни характеристики.

  • 755nm – По-мощна абсорбция на енергията от меланина. Идеално се повлияват широк кръг от различни видове окосмяване и кожа. Особено подходяща дължина за светли и тънки косми
  • 808nm – Дълбоко проникване в космения фоликул със средно мощна енергия с висока степен на повторение за бърза терапия, средна абсорбция на меланина. Подходяща дължина за по-тъмна кожа.
  • 1064nm – Слаба абсорбция на меланина, фокусирана върху по-тъмен тип кожа. Предлага най-дълбокото проникване в космения фоликул, при косми на скалпа, подмишниците и зона интим.

Всяка дължина достига на различна дълбочина в тъканта и до различни структури в космения фоликул, като по този начин  гарантира най-висока ефективност при третиране на всеки цвят на КОЖАТА и КОСЪМА (фиг.1).

Фигура 1

ЕДНА ПРОЦЕДУРА – НЯКОЛКО ПОЛЗИ

 Сред основните предимства на ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ с ТРИ ДЪЛЖИНИ НА ВЪЛНАТА са:

  • ТРАЙНО премахване на нежеланото окосмяване. Лазерната епилация е базирана на принципа на селективната фототермолиза – за разлика от фотоепилацията(фиг.2), при лазерната технология светлинната енергия е с много по-висока скорост, като по този начин успява да достигне до корена на косъма, където се превръща в силна топлина и го унищожава.
Фигура 2
  • Лазерната епилация се справя завинаги с врасналите косми

 

  • Избелва и омекотява кожата

 

  • Премахва тъмните частици от ръцете и гърба

 

  • Засилва метаболизма и изхвърля токсините

 

Ето и ОЩЕ от ПРЕДИМСТВАТА на НОВИЯ Диоден ЛАЗЕР :

* ПРЕДВАРИТЕЛНО определяне на пола – МЪЖ или ЖЕНА;
* РЕЖИМ на РАБОТА при Конкретно посочена ЗОНА на Лице или Тяло;
* ИНДИВИДУАЛНО Определяне на ТИПА КОЖА /от I до VI вкл./;
* ВЪЗМОЖНОСТ за работа при ПАЦИЕНТИ с ПРОБЛЕМНА КОЖА и СПЕЦИАЛНО Зададени параметри, предвид СПЕЦИФИКАТА ѝ;

ЗАЩО ДА ПРЕДПОЧЕТЕТЕ ЛАЗЕРНАТА ЕПИЛАЦИЯ С ТРИ ДЪЛЖИНИ НА ВЪЛНАТА?

 

Защото е доказано най-ефективният метод за справяне с нежеланото окосмяване

Защото  в дългосрочен план пестите време и средства

Защото инвестирате в своето добро самочувствие

Защото е факт:  НИЕ СЕ САМООПРЕДЕЛЯМЕ С ИЗБОРИТЕ СИ!

И отново ще напомним: ГРИЖАТА за тялото и душата ни не е КАПРИЗ, а НЕОБХОДИМОСТ и ЛЮБОВ – към себе си, а любовта към себе си не е крайна цел, тя е ПРОЦЕС. Тя е основата, на която да построим един ЩАСТЛИВ ЖИВОТ.

Защото НАЙ-ВАЖНИЯТ СИ ТИ!

ИЗБЕРИ СЕБЕ СИ!

 

 

За информация, записване и контакт:

Панагюрище, зала „Арена Асарел“

Тел: 0888 909151