Начало Култура “LEGO“, „Фаворитката“ и „Трафикантът“ тази седмица в кино „Модерен театър“

“LEGO“, „Фаворитката“ и „Трафикантът“ тази седмица в кино „Модерен театър“

СПОДЕЛИ

LEGO: ФИЛМЪТ 2– 3D Премиера

 Жанр: Анимация

Държава: Австралия, Дания, САЩ, Канада, Норвегия

Дата: 10.02.2019 г. (неделя )

Час: 16,30 часа

Цена на билета:

За деца от 3 години до 7 години – 4,00 лв.

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 6,00 лв.

„LEGO: Филмът 2“ събира героите от Бриксбърг за едно ново, заредено с екшън приключение за спасяването на техния любим град. Изминаха пет години, откакто всичко беше страхотно, и сега населението е изправено пред огромна нова заплаха: космическите нашественици LEGO DUPLO, които унищожават всичко с невероятна скорост.Битката срещу нашествениците ще отведе Емет, Батман, Луси и техните приятели в далечни непознати светове, включително в галактики, изпълнени с фантастични планети, странни герои и заразителни нови песни. Тя ще подложи на изпитание тяхната смелост, креативност и майсторски строителни умения, и ще разкрие колко специални са те в действителност.

 

ФАВОРИТКАТА– 2D Премиера

Жанр:  Биографичен, Исторически, Драма

Държава: САЩ, Великобритания, Ирландия

В ролите: Оливия Колман, Никълъс Холт, Джеймс Смит, Рейчъл Уайз, Ема Стоун

Дата:10.02.2019 г. (неделя)

Час: 19,00 часа

Цена на билета:

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 5,00 лв.

Началото на 18 век. Англия е във война с Франция. Въпреки това стрелбите по патици и преяждането с ананас се радват на небивала популярност. Болнавата кралица Анна (Оливия Колман) е на трона и близката й приятелка лейди Сара Чърчил (Рейчъл Уайз) управлява страната от нейно име, докато се опитва да овладее влошеното здраве и непредсказуемите настроения на кралицата. Когато пристига новата слугиня Абигейл Машам (Ема Стоун), нейното чаровно присъствие допада на Сара. Тя взима Абигейл под опеката си и слугинята вижда в това възможност да се завърне към своите аристократични корени. Тъй като войната поглъща изцяло вниманието на Сара, Абигейл поема нейните задачи като компаньонка на кралицата. В тяхното разрастващо се приятелство тя вижда шанс да изпълни своите амбиции и Абигейл няма да позволи на нищо, било то жена, мъж, политически проблеми или сладко зайче, да застане на пътя й.

ТРАФИКАНТЪТ 2D Премиера

 Жанр:  Драма, Криминален

Държава: САЩ

В ролите: Клинт Истууд, Алисън Истууд, Анди Гарсия, Лорънс Фишбърн, Даян Уест, Брадли Купър, Майкъл Пеня

Дата:06.02.2019г. (сряда)

Час: 18,45 часа

Цена на билета:

За лица от 7 години до 18 години – 5,00 лв.

За лица над 18 години – 5,00 лв.

Новият филм на Истууд ще се основава на статия в New York Times, описваща премеждията в живота на Лео Шарп. 90-годишният мъж е отличен с награди градинар, известен със своите прекрасни лилии, и награден с медали ветеран от Втората световна война. Но на стари години Шарп започва да превозва наркотици за мексикански картел и така попада зад решетките.Старецът е заловен в Мичиган да прекарва кокаин на стойност 3 милиона долара в своя стар пикап. Той е осъден на три години затвор, след като адвокатът му пледира, че неговият клиент страда от деменция.