Начало Препоръчани Левскарите от Панагюрище с отворено писмо до Борислав михайлов

Левскарите от Панагюрище с отворено писмо до Борислав михайлов

СПОДЕЛИ

„Когато някой тръгне срещу Левски и феновете му, то нещата не приключват добре.“ – посочват от фенклуб „IV революционен“

Фенове на Левски от Панагюрище излязоха с отворено писмо до Борислав Михайлов след мача на „сините“ срещу Локомотив София.
Ето цялото писмо на фенклуба от Панагюрище:
„Уважаеми господин Михайлов, 
 
от една година в ПФК „Левски“ се завърна професионализма. Усилията на спортно-техническия щаб на клуба, начело със старши треньора Станимир Стоилов, за възпитаване на футболистите ни в дух на спортсменство и уважение към всеки един съперник на терена срещат яростна съпротива в лицето на съдиите в България. Поредният удар върху любимия ни отбор беше нанесен в последния кръг. Смятаме, че дори няма нужда да задълбаваме в детайли съдийството на Валентин Железов от мача: „Локомотив София“ – „Левски“, защото такъв тип грешки далеч не са прецедент, когато участва „Левски“. 
 
Ние, членовете на „IV революционен“, които сме една малка част от множеството Левскари, което през последните 2 години прави и невъзможното, за да спаси своя отбор от фалит, искаме тази гавра с нашия тим да спре. След Извънредния конгрес на БФС на 12.10.2021г. , Вие обещахте ново управление за българския футбол. Към момента нито виждаме нови лица, които искат да променят нещо, нито нещо различно освен тенденциозно съдийство в полза на едни и в ущърб на други. Апелираме да сложите ред и тази гавра да приключи, защото през годините се е доказало, че когато някой тръгне срещу Левски и феновете му, то нещата не приключват добре. 
 
С уважение, фенклуб „IV революционен“