Начало Без категория Новата учебна година бе открита тържествено (ГАЛЕРИЯ)

Новата учебна година бе открита тържествено (ГАЛЕРИЯ)

СПОДЕЛИ

В първия учебен ден всички образователните институции в община Панагюрище отвориха празнично врати, за да посрещнат малките и големи ученици, учителите и родителите и заедно да поставят тържественото начало на новата 2022/2023 учебна година.

 

Реклама

Химнът на Република България и издигането на националния трибагреник поставиха началото на официалното откриване във всички училища на територията на община Панагюрище.. Много вълнуващ, изпълнен с усмивки, надежда и позититвизъм бе 15 септември в община Панагюрище.

 

Кметът на община Панагюрище г-н Никола Белишки и г-жа Галина Матанова, заместник-кмет „Хуманитарни дейности“ поздравиха ученици, учители и родители и съпреживяваха емоцията и вълнението с тях.

Г-н Белишки пожела на учениците и учителите най-вече здрава и присъствена учебна година, за да могат със сили, енергия и творческо дръзновение да дерзаят по пътя на науката и мъдростта.

На добър час на всички през новата учебна година!

Тържествено и вълнуващо бе откриването на учебната година и в ОУ „Свещеник Недельо Иванов“ в село Поибрене. По традиция най-големите емоции бяха свързани с първолаците.