Начало Общество Малките звездички от ЦДГ „Първи юни“ отпразнуваха завършването на танцовата школа с...

Малките звездички от ЦДГ „Първи юни“ отпразнуваха завършването на танцовата школа с концерт (ВИДЕО)

91
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

1-юни

В навечерието на Деня на детето – 1 юни, в театралната зала на Народно читалище „Виделина-1865“ се състоя празничен концерт на малчуганите от целодневна детска градина „1-ви Юни“. С него те отпразнуваха успешното завършване на танцовата школа. ръководена от талантливия хореограф Елеонора Нейденова.

В присъствието на родители, близки и преподаватели малчуганите показаха завидни танцови умения. В програмата взеха участие и мажоретките от МС„Елинор” към Обединен Детски Комплекс гр. Панагюрище и школа за народни танци „Мераклийчета”. В ролята на водеща бе влязла Цветелина Шопова, която малко преди края на концерта завладя публиката със страхотното изпълнение на песента „Лудо младо“.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

В края на събитието хореографката Елеонора Найденова бе подготвила изненада за децата – специални грамоти за завършването на школата по танци към ЦДГ „1-ви Юни” и почерпка. Тя благодари на децата за старанието, на екипът на градината за подкрепата, както и на семейство Николови и семейство Данкови за финансовата подкрепа.

За финал бе направена групова снимка за спомен на стълбите на читалището