Начало Общество Мажоретките на СОУ „Нешо Бончев“ с отлично представяне на фестивал в Обзор

Мажоретките на СОУ „Нешо Бончев“ с отлично представяне на фестивал в Обзор

62
0
СПОДЕЛИ

10382982_675980859155339_6118905897065249568_n

Мажоретките на СОУ „Нешо Бончев“ са взели участие във второто издание на Международния фестивал „Морско конче“, който се е провел в Обзор от 29 юни до 4 юли, съобщи за ПИА хореографът Мария Бензарова. Във фестивала са се изявили около 500 деца от страните България, Македония, Русия, Грузия и Украйна. Момичетата на Мария Бензарова са се състезавали в категория мажоретни танци – батон и понпон, както и в марш парад на 100 метра. Също така те са представили и танцово шоу. Панагюрските мажоретки са танцували в три възрастови групи: първа и втора концертна група и третата група, в чийто състав са били включени момичета от 3 и 4 клас.

Изключително щастливата тяхна ръководителка с гордост ни сподели, че златните момичета са завоювали първо място във всички категории.

Мажоретките са получили и Специалната награда на Кметство Обзор – красива статуетка. Всички те са били наградени с поименни сертификати за отлично представяне, както и с медальон със символа на фестивала. Мажоретният състав е награден с обща диплома за спечелените първи места в различните категории, както и с голяма златна купа.

Всяка една ръководителка на съставите участници е била коронована с красива корона и е получила колие Сваровски.

Този петък – 11 юли, мажоретките ще танцуват в Градския парк под звуците на Духов оркестър „Делчо Радивчев“. На 2 август са поканени да вземат участие на празника на град Стрелча.