Начало Здраве МБАЛ „Уни Хоспитал” получи Медицински Оскар за иновации

МБАЛ „Уни Хоспитал” получи Медицински Оскар за иновации

СПОДЕЛИ

Призовете са признание за хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта на здравеопазването

ekip-uni-hospital

МБАЛ „Уни Хоспитал“ получи наградата в категория „Медицински иновации“ на Националните медицински награди `2016. Официалната церемония по отличаването на победителите, в едно от най-престижните събития в сферата на здравеопазването, се състоя на 12 октомври в хотел РАМАДА София.

Благодаря на българските пациенти, които ни се довериха и останаха да се лекуват в България, както и на българските лекари, предпочели страната ни, сподели д-р Лучия Добрева, управител на МБАЛ „Уни Хоспитал“. Д-р Добрева благодари на всички свои колеги и подчерта, че тази награда е за целия екип на болницата в Панагюрище.

Призовете са признание за хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта на здравеопазването.

Партньори на събитието са Национална пациентска организация, Български фармацевтичен съюз, Български лекарски съюз, Национално сдружение на общопрактикуващите лекари.

 

1 КОМЕНТАР