Начало Общество Милен Мулешков за вчерашната вандалщина на магистралата: Такива изроди убиват футбола!

Милен Мулешков за вчерашната вандалщина на магистралата: Такива изроди убиват футбола!

СПОДЕЛИ

Милен Мулешков е сред известните лица на Панагюрище. Бих добавила – от усмихнатите и позитивни лица. Създател и администратор на Групата на панагюрци във фейсбук. Освен работата във фризьорския му салон, любовта към музиката, театъра и фотографията, той е и фен на „Левски“. След вчерашния инцидент на магистралата, когато на път за вечното дерби, автобус с панагюрски привърженици на сините бе нападнат и изпотрошен от червени ултраси, Милен не е оптимист за бъдещето на българския футбол. Ето неговия разказ:

„ На път за София, по магистралата, при отбивката за Ихтиман, някаква Шкода с фенове на ЦСКА, видимо тийнеджъри, се изравни с рейса ни и започна да го притиска да отбие. Шофьорът отби и изведнъж рейсът бе обграден отвсякъде с коли. Изскочиха маскирани, въоръжени с камъни и бухалки, като вече не бяха само тийн, ами сериозни „бойци“. Почнаха да блъскат по рейса и няколко камъка строшиха цялото задно и някои от страничните стъкла. Някои камъни минаха по чудо покрай главите на пътуващите. Рейсът успя да се измъкне, за радост без пострадали пътници.

После в София давахме показания в две РПУ-та. След мача в едно от РПУ-тата дойде изпълнителният директор на Левски, който остана няколко часа заедно с феновете. Дойдоха и репортери от Бтв, които не бяха допуснати да снимат рейса, но все пак отразиха новината. След няколко часа се прибрахме живи и здрави.

Колкото и да се мъчат от БФС да вдигат нивото на футбола,той всеки ден бива доубиван от такива изроди. Всеки ден някое дете се отказва от спорта, родителят му се отказва да ходи на стадиона и да насърчава детето да спортува. Докато ви поддържат-вас-изродите с маски и камъни, нищо хубаво не ни чака!“