Начало Общество Младежки информационно-консултантски център „Уейк ъп младежи“ ще работи с младите хора от...

Младежки информационно-консултантски център „Уейк ъп младежи“ ще работи с младите хора от област Пазарджик

СПОДЕЛИ
640_57868
В Пазарджик е създаден нов Младежки информационно-консултантски център „УЕЙК ЪП МЛАДЕЖИ“, който ще предоставя безплатни индивидуални и групови консултации и обучения за младежи от Област Пазарджик. През 2017 година са предвидени обучения за младежи в общините Пазарджик, Белово, Велинград, Лесичово, Панагюрище, Септември и Сърница, съобщи Маргарита Ангелова, ръководител на проекта.

 

Идентифицирането на актуалните за младежите в областта въпроси, върху които ще се акцентира при реализирането на заложените по проекта дейности, ще бъде подготвено от специалисти и младежки работници, които имат богат професионален опит, знания и умения за идентифициране на потребностите на младите хора в общността.
Младежите от Област Пазарджик могат да получат информация по различни въпроси свързани с обучение, пътуване, младежки програми, доброволчество, както и за заявка на обучение в дадена община, можете да се свържете със специалистите: на място в офиса на МИКЦ „УЕЙК ЪП МЛАДЕЖИ“ Пазарджик на адрес ул.“ Константин Величков“ №20, ет 8. Офис 809, или на е-mail: wakeupm@mail.bg