Начало Спорт Младшата на „Оборище“ стана областен шампион

Младшата на „Оборище“ стана областен шампион

44
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

mladsha

Днес на стадион „Орчо Войвода“ се изигра последният мач за сезон 2015/2016 на ОФГ Пазарджик за подрастващи за тима на „Оборище II“. Противник на „войводите“ във възловия мач бе тимът на юношите старша възраст на „Брацигово“.

Въпреки възрастовата преднина на гостите и факта, че тимът на „Оборище“ не бе в пълния си състав, среща се развиваше равностойно за двата тима. В рамките на редовните 90 минути не се стигна до гол. Това не бе от значение за възпитаниците на Илия Новаков-младши, тъй като те успяха да си подсигурят първото място още в края на месец март.

mladsha

След последния съдийски сигнал на днешния мач, „войводите“ получиха своята дългочакана награда под бурните аплодисменти на публиката. Купата за отличното им представяне бе връчена от секретаря на ОС на БФС Георги Мацев. Шампанско и десетки снимки запечатаха този важен момент за панагюрските футболисти.

Треньорът на „Оборище II” Илия Новаков-младши сподели пред ПИА, че е изключително горд от представянето на възпитаниците си и им благодари за положеното старание през целия сезон.

Тактика на "Оборище II" за сезон 2015/2016
Тактика на „Оборище II“ за сезон 2015/2016

ВСИЧКИ СНИМКИ ОТ НАГРАЖДАВАНЕТО МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК.