Начало Спорт Младшата на „Оборище“ стана шампион в областното първенство

Младшата на „Оборище“ стана шампион в областното първенство

26
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

оборише

Юношите младша възраст „Оборище II” надвиха връстниците си от „Сарая” с 0:5, в мач от XIV кръг на областното футболно първенство за подрастващи на Пазарджик.

Момчетата на Илия Новаков-младши излязоха изключително мобилизирани на терена. Желанието им за победа даде резултат още в първите минути на играта, когато Иван Узунов откри резултата след асистенция на Владислав Зубев. Преди почивката Матей Джунов, след центриране от корнер, подаде топката на съотборника си Добромир Ерелийски, който се разписа във вратата на домакините.

През второто полувреме благодарение на хубава комбинация между Иван Узунов и Георги Арбалиев  резултата се покачи на 0:3 в полза на панагюрци. Минути по-късно точен за „войводите“ бе и Иван Узунов, след асистенция на Владислав Зубев. Крайния резултат бе оформен с гол на Георги Арбалиев.

Въпреки че сезонът все още не е приключил, днешната победа гарантира на „Оборище II” първото място сред юношите младша възраст на областното футболно първенство за подрастващи на Пазарджик. Това е голям успех за кклуба, тъй като тимът не се е класирал на почетната позиция от години насам.