Начало Развлечение Модни специалисти, блогъри и дизайнери пристигат утре в Панагюрище

Модни специалисти, блогъри и дизайнери пристигат утре в Панагюрище

СПОДЕЛИ
restorant

Първото по рода си мобилно приложение за мода обиколи 8 български града

Shedd е първото по рода си мобилно приложение, посветено на модното пазаруване. Приложението е напълно безплатно и може да бъде свалено както за Android, така и за IoSмобилни устройства. В него ще намерите хиляди обяви на дрехи, обувки и аксесоари, сред които и множество дизайнерски произведения.

Shedd е изключително полезно, ако искате да разчистите гардероба си, като същевременно спечелите пари от вече омръзналите ви вещи. По този начин давате възможност на някой друг да им се радва, вместо да ги изхвърляте в кофата за боклук.

Фокус на турнето, организирано от приложението за модно пазаруване, са по-малките градове в България, където липсата на големи търговски центрове и магазини на популярни марки не трябва да е спирачка, за да изглеждаш стилно и красиво.

Турнето, озаглавено Peace.Love.Fashionвече посети 6 български града, като ще акустира в Панагюрище на 7 юли. Ретро бусчето на Shedd заедно с екип от модни специалисти, дизайнери и блогъри, ще паркира в 16 часа в Градския парк.

Очакват те много приятни изненади и активности, сред които:

  1. Shedd Studio: Научи се как да правиш перфектни снимки с телефона си.Неповторимата Венета, автор на блога EdgyCuts, част от фамозното ни #SheddCrewще ти покаже различни тънкости с новия Samsung Mobile Galaxy A3, любезно предоставен от Samsung Bulgaria.
    Това страхотно технологично бижу може да стане твое, разбери как като дойдеш на място, или следиш страницата!

    2. Shedd Lounge: лекции и презентации
    Ana’s Handbag by Ana Dinkovaе едно от любимите ни #SheddCrew момичета и от нея ще научиш какво е dress code и разшифроване на облеклото за всеки повод; как да пътуваме леко с малко, но ефективно подбрани дрехи; как да пазаруваме разумно. Ана ще разкаже и малко за аксесоарите: как да съчетаваме чанта с обувки, както и кои бижута за кои поводи е уместно да носим.

    3. Shedd Worshop:

Мариела Скендерова e творец и създател на марките Kipra & Mangoshee by Kipra – чанти и обувки с характер.

Мариела ще има свой собствен направи-си-сам кът, където горещо те приканваме да се включиш. Дизайнерката ще ти покаже лесни трикове как да освежиш старите си дънки, тениска, чанта или друга любима своя вещ. Всичко изработено остава за теб! Не забравяй да си донесеш стара, но любима модна придобивка, на която искаш да вдъхнеш нов живот!

Няма как да пропуснеш и нашия Shedd BAR, където ще те очаква коктейлът на лятото – водка Absolut, тоник и лайм.

Активностите са напълно безплатни и ще се провеждат от 16 до 21 часа.

За повече информация, посетете страницата на събитието във фейсбук.

 За Shedd:

Shedd е първото по рода си мобилно приложение, изцяло посветено на модното пазаруване. С него лесно можете да публикувате обява на любими ваши дрехи, обувки или аксоари, които вече не носите, като така им намерите нови собственици, които да им се радват. В Shedd има огромно разнообразие от дизайнерски артикули, до различни нови и употребявани модни находки. Красивият и интуитивен дизай прави ползването на приложението приятно и изключително лесно, като можете да публикувате обява за по-малко от 30 секунди.

В Shedd се публикуват средно по 4000 нови обяви на ден от 50 000 уникални потребители.