Начало Култура Музикалният спектакъл „Коледна приказка“ ще бъде представен в Панагюрище на 20 декември

Музикалният спектакъл „Коледна приказка“ ще бъде представен в Панагюрище на 20 декември

СПОДЕЛИ

В навечерието на Коледно-новогодишните празници, Община Панагюрище организира за жителите и гостите на Панагюрище музикалния спектакъл „Коледна приказка“ с участието на Симфониета-Враца.

Събитието ще се състои на 20 декември 2018 година от 18:00 часа в голямата зала на Театър Дом-паметник.

Любимците от музикалната и театрална сцена – Марио Николов, Валентина Корчакова и Деляна Хаджиянкова ще видим в поредния им интригуващ проект с празнична музика и настроение. Специално за Коледно-новогодишните празници, успешният творчески екип ще бъде в компанията на талантливи млади певци, диригента Христо Павлов и Симфониета – Враца, за да зарадва многобройните си почитатели със спектакъл за ценители.

В „Коледна приказка“ ще се насладим на класики като „White Christmas“, „Let It Snow“, „Silent Night“ и много други популярни мелодии и песни.

Ще чуем една красива коледна история, разказана вълшебно от очарователната актриса Деляна Хаджиянкова. Младите музикални таланти Мадлен Янкова, Мария Божилова, Моника Зашева, Надежда Димитрова, Радостина Павлова, Александър Митев и Георги Гроздев, и звездните солисти на спектакъла – примата на Музикалния театър Валентина Корчакова и популярният тенор Марио Николов, ще изпълнят обичаните по цял свят коледни песни, заедно с оркестър Симфониета – Враца и диригента Христо Павлов.