Начало Спорт На заем от velsport24: „Мощен спонсор взима Рилски спортист?“

На заем от velsport24: „Мощен спонсор взима Рилски спортист?“

СПОДЕЛИ

Изпадналият във финансов колапс тим на Рилски спортист скоро може да реши финансовите си проблеми. Сериозен финансов благодетел е готов да спаси тимът от срамно изпадане в четвърта дивизия, научи velsport24.com. Става дума за бившия президент на ФК „Оборище” (Панагюрище) Лука Ангелов. Бизнесменът е готов да се ангажира пряко с издръжката на самоковския клуб.
 
„Скиорите” започнаха със загуба участието си през пролетта в Югозападната „В” група. „Рилецо” падна с 0-1 от Чепинец (Велинград) и продължава да се намира в „зоната на изпадащите”. На трибуните по време на вчерашната среща на стадион „Искър” бяха забелязани хора, близки до спрягания за нов шеф на самоковския клуб Лука Ангелов.

Снимка:velsport24.com: Присъствието на хора от кръга на Лука Ангелов не остана незабелязано на вчерашната среща между Рилски спортист и Чепинец

Борислав ЙОРДАНОВ

http://velsport24.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1447&catid=1&Itemid=2

2 КОМЕНТАРА

  1. Преди години , когато Велбъжд Кюстендил се премести в Пловдив и се превърна в Локо Пд , лицензът на Локо Пд за Б група беше преотстъпен на Рилецо .Знаем съдбата на няколко президента на Локо Пд и един на Рилецо , кармата в тези два клуба е лоша , така че по-добре да не се ангажира с Рилски спортист .




    0



    0