Начало Общество Набират средства за Панка Николова с благотворителна постановка

Набират средства за Панка Николова с благотворителна постановка

44
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

vrazalets

Театралният състав към НЧ „Просвещение 1871” ще се включи в благотворителната кампания за Панка Николова, която тече през последната седмица в Стрелча. Съставът ще изиграе постановката „Вражалец” на 29 юли от 19.30 часа. Минималната цена на билета е 3.00 лева, като събраните средства ще бъдат отчетени и дарени на семейството след края на представлението.

Припомняме Ви, че Панка страда от изключително рядкото заболяване „Синдром на Мошковиц“. В момента тя се намира в Националната специализирана болница за активно лечение на хематологични заболявания гр. София, където се провежда скъпоструващо, животоспасяващо лечение, което не се покрива изцяло от НЗОК. За семейството е трудно да се справи с голямата сума.

Освен от средства жената се нуждае и от голямо количество кръв. Всички желаещи да се включат в акцията по кръводаряване в помощ на стрелчанката, могат да го направят утре от 9.00ч. до 12.00 ч. пред сградата на Общината, където ще бъде разкрит и позициониран временен пункт за кръводаряване, както и в трансфузионните хематологии в Пловдив, София и Плевен.

Информация за кръводаряване: Панка Цветанова Николова, болница: НСБАЛ по хематологични заболявания, София.