Начало Любопитно Натурален тестостеронов бустер Animal Test

Натурален тестостеронов бустер Animal Test

СПОДЕЛИ

Искате ли да развивате масивна и мощна мускулатура? Да постигате бързи и забележителни резултати в залата? То тогава Вие се нуждаете от тестостероновия бустер Animal Test 21 пакета на Universal Nutrition от HealthStore. Сега ще разгледаме забележителните качества на хранителната добавка и нейното съдържание. Ще разберем също мненията на използвалите s вече спортисти и как правилно се приема.

Какво прави Animal Test толкова предпочитан сред спортистите

Продуктът представлява тестостеронов бустер за ускоряване на мускулната хипертрофия. В тази формула са събрани всички мощни натурални екстракти, потвърждаващи своите ефективни действия с реални клинични тестове. Това е възможно най-добрата взривяваща мускулите хранителна добавка, която ще промени разбиранията Ви за спортно хранене.

Какво съдържа

Animal Test съдържа мощни екстракти от натурални продукти за повишаване на силата и издръжливостта, либидото и оптимизиране на хормоналните нива, както и за натрупване на мускулна маса. Някои от тях са:

 

  • Дивалилил – про-андрогенен комплекс, съставен от мощни растителни екстракти, повишаващи и регулиращи нивата на общия и свободен тестостерон за максимален анаболен отговор;
  • Кетостероиди – получени от растението Цисус, което е ново в света на хранителните добавки. Тяхното предназначение е стимулирането на анаболните процеси, ускоряващи възстановяването и предотвратяващи секрецията на хормона на стреса кортизол;
  • Екстракт от йохимбе – предназначен за суха мощна мускулатура. Екстрактът от кората на растението увеличава секрецията на норепинефрин, осигурявайки невероятен прилив на енергия и засилвайки сексуалната функция;
  • Транс-ресвератрол – предназначен е за оптимизация на хормоналния профил.

Какви са мненията от закупилите този продукт

Проучване на потребителските нагласи спрямо Animal Test показват, че формулата е изключително ефективна и повечето от пробвалите продукта твърдят, че получават прилив на енергия и дори успяват да повишат повторенията от тренировъчната си програма. Съществуват също мнения, че още към края на първата опаковка на Animal Test потребителите започват да забелязват увеличаване на мускулната маса и като цяло на физическите си показатели. Намалява се също времето за възстановяване, а поради прецизната балансираност на съставките, масово твърденията са, че липсват каквито и да е странични ефекти.

Как и колко време се приема

Препоръките са приемът да се извършва по един пакет от Animal Test дневно в продължение на 21 дни. В тренировъчните дни е препоръчително приемът да е съпроводен с предтренировъчната храна, а в почивните дни се взема по един пак с дневната храна. Експертите препоръчват пиенето на повече вода и увеличаването на калорийния и протеиновия прием на дневна база. За завършване на цикъла и постигането на най-добри резултати са Ви нужни две кутии от Animal Test.