Начало Любопитно Какви плочки за баня да изберем

Какви плочки за баня да изберем

СПОДЕЛИ

Банята е сред помещенията в дома, които, след ремонт, се използват за дълъг период от време. Ремонтът на банята изисква време и средства, затова е добре да избираме разумно, особено, когато става въпрос за плочките. Никак не е лесно да направите избора сами, затова нашите консултанти с радост ще ви дадат някои основни съвети. Голямото разнообразие от видове и модели ще ви помогне да откриете перфектните за вашият дом плочки за баня. Ако се чудите дали Gaudi DS е най-правилното място, от което да закупите, то време е да спрете. Ние ви предлагаме топ предложения, в голям ценови диапазон и с изключително добро качество. Доверете ни се и няма да съжалявате.

 

Какво трябва да знаем, когато избираме

Ако ремонтът е достигнал до момента, в който е време да се изберат и монтират плочки, то е важно да се съобразите с няколко неща при избора:

  • От какво е изработен избраният от вас модел – най-честият избор на потребителите са фаянсовите, но може да се спрете още и на каменни или мраморни плочки, в зависимост от предпочитанията;
  • Какъв размер да бъдат – ако санитарното помещение е малко и искате оптически да го уголемите, то изберете по-малки на размер видове;
  • Ще бъдат ли те акцент – ако е така, заложете на едноцветни плочки, към които да добавите и няколко декорни такива с различен пейзаж или цветен мотив;
  • Практични ли са –  това помещение често е мокро, затова внимавайте най-вече с изборът на модел, който ще бъде поставен на пода. Той не бива да бъде прекалено гладък, за да се предотврати хлъзгане.

 

Какви модели ще намерите в Gaudi DS

Широк диапазон от продукти ще намерите при нас. Предлагаме ви както различни цветове и цветови комбинации, така и разнообразие по отношение на размерите и характеристиките на моделите. Ние работим с различни производители, защото знаем, че това е важно за нашите клиенти. По отношение на цените, те също са различни, така, че всеки от вас да намери най-подходящите за своето санитарно помещение плочки. Някои имитират различни повърхности, като дърво, мрамор и други. Други ще ви помогнат да създадете различен стил – минималистичен, рустикален и какво ли още не. Ако сте раздвоени какво да изберете, потърсете съветите на нашите консултанти.

 

Кога е най-подходящият момент за ремонт

Най-добре е да ремонтирате банята, тогава, когато правите основен ремонт на жилището. Тя изисква време да бъде направена, както и време, в което не бива да се ползва. Определено би било неприятно да си бъдете вкъщи, но да не можете да я използвате. В същото време, ремонтът на банята е свързан с немалко средства, затова най-подходящият момент идва тогава, когато можете да си го позволите. Отседнете някъде за няколко дни и оставете майсторите да вършат своята работа. Няма точно определен момент кога да започнете с ремонта. Важното, обаче, е накрая да бъдете напълно удовлетворени от резултата.