Начало Местна власт Никола Белишки: Кметовете да са второстепенни разпоредители на средства

Никола Белишки: Кметовете да са второстепенни разпоредители на средства

СПОДЕЛИ
кандидатира

Кметовете на малките населени места да бъдат второстепенни разпоредители на бюджетните средства, това е идеята на кмета на община Панагюрище Никола Белишки. Това ще даде повече права и отговорности на кметовете в селата:

„Мотивираме възможността на всеки един избран кмет в малкото населено място да защитава своята предизборна програма и да реализира със средствата си това, което е обещал. По този начин смятам, че там, където има проблеми, както сега е модерно да се говори за водоснабдяването, ще бъдат насочени мерки и усилия там, където има нужда от ремонт на съществуващите помещения и сгради да бъде свързано с такива мерки. Нека да си носят отговорността и сами да припознават приоритетите“, каза кметът.

Предложението ще бъде внесено в Общинския съвет след обществено обсъждане.

1 КОМЕНТАР

  1. Искам да попитам кмета Белишки, ЗАЩО от години пътя за Златица не се подържа в частта на община Панагюрище, който е дупка до дупка в продължение на 7 км. започващи от с. Панагюрски колонии? Кога пътя ще бъде ремонтиран или трябва общината да бъде осъдена за нанесени щети от собствениците на автомобили?




    1



    0