Начало Общество Nostrabet: Защо WINBET поставя акцент върху виртуалните спортове

Nostrabet: Защо WINBET поставя акцент върху виртуалните спортове

СПОДЕЛИ

Nostrabet: Защо WINBET поставя акцент върху виртуалните спортове

Виртуалните спортове са интересно предложение, което можем да открием в платформата на всеки букмейкър, но определено не могат да се нарекат ново предложение. Истината е, че точно тази дисциплина някога е следствие на добре познатата фентъзи лига, но с тази разлика, че вместо един човек да извършва всички операции, играчите могат да използват изчислителната мощност на компютъра. 

С други думи, когато всички създадат своите отбори, чрез няколко дискети, група програмисти създават самостоятелна програма, която през цялото време може да поддържа една симулирана спортна вселена. И впечатляващото е, че събитието се случва в началото на 60-те години на миналия век. 

Симулацията се подобрява значително, но идеята практически остава. По своя смисъл и идея виртуалните спортове са симулация на реалните спортове, с тази основна разлика, че всичко там се случва на високи обороти. Можем да открием симулации на спортни дисциплини като футбол, конни надбягвания, гонки с кучета, тенис, баскетбол и дори автомобилни състезания. В онлайн платформата на Уинбет ще открием, че присъстват дори две секции: Виртуални и Виртуални +. 

Мнозина най-вероятно се чудят защо са точно две и отговорът е лесен – Виртуални + е секция, в която графиката е значително по-добра. Букмейкърът предпочита да предостави една платформа, в която играчите да се забавляват практически навсякъде, включително и с помощта на мобилен телефон или други устройство, докато другата доставя пълната красота на компютърните графики и разкрива една по-детайлна картина. 

Това, което феновете откриват в тази дисциплина е фактът, че във времетраенето на един футболен мач, виртуалният футбол може да завърши спокойно един цял кръг от първенството. Разбира се, букмейкърите се стремят да закупят лицензите на отборите, за да използват истински имена и да превърнат платформата в нещо още по-реално. 

Феновете, чийто отбори не се справят достатъчно добре в настоящия сезон, винаги могат да открият виртуалните спортове, където сценарият да е значително по-различен. И след като говорим за симулации, не трябва да забравяме, че отборите там се влияят много сериозно от фактори като гостуване или домакинска среща, трупат се картони и мнозина усещат суровото рамо на съдията, който винаги свири с хирургическата точност на Пиер Луиджи Колина. 

Почитателите на виртуални спортове могат да се възползват и от специалния бонус код за Winbet от Нострабет за още по-добри условия. Разбира се, футболът, както вече споделихме, не е единствената симулация. Мнозина биха открили достатъчно адреналин на тенис кортовете, където тежките мачове могат да засрамят дори реалните атлети. 

Виртуалните спортове са решение и за онези спортове, които практически е невъзможно да се практикуват без сериозни инвестиции. Точно по тази причина можем да открием конните надбягвания като една приятна алтернатива, при това се провеждат с благословията на абсолютно всички организации за защита на животните, особено след като говорим за симулация. Мнозина най-вероятно се чудят на какъв принцип работят тези симулации. 

Зад тях, както споменахме в горните редове, стои специално разработен алгоритъм. Към него е добавен и така наречения случаен генератор на числа. Пример за такъв може да е зарът. Имаме определен брой зададени числа и всяко следващо хвърляне предоставя определена цифра. Случайният генератор на числа работи по същия начин, но с много по-висока скорост. 

Днес дори компютърните експерти не могат да установят алгоритъма на подаване, следователно точно той може да създаде съвършената спортна среда. Нека си представим, че за миг във футболна симулация се поставят два отбора – един по-силен и един по-слаб. Всеки от тях получава определена стойност. 

Да кажем, че силният получава числата от 0 до 8, докато слабият получава числата от 9 до 15. Всеки път, когато генераторът даде число с определена стойност, отборът получава една точка. Този, който стигне първи 100 точки е и победител. Съответно силният получава своите шансове, но всичко зависи от поредицата числа, което ще бъдат генерирани. По този начин се раждат и толкова необходимите спортни изненади в полето. 

Виртуалните спортове често се разглеждат като конкурентна форма на реалните, но истината е, че са създадени за приятно допълнение. А и не трябва да забравяме, че с малко фантазия ще доставят всичко необходимо за почти реалните преживявания.