Начало Препоръчани Нови успехи за малките самбисти от СК „Топалов“

Нови успехи за малките самбисти от СК „Топалов“

СПОДЕЛИ

Състезателите на СК „Топалов“ се представиха достойно и на провелия се през уикенда турнир по самбо „Орчо Войвода“, като завоюваха призови места. Десислав Атанасов и Денис Гълъбов станаха шампиони в категориите си, Ана-Мария Кьосева, Наталия Раленкова и Симона Димитрова – 2-ри места, Пепа Стойковска – 3-то място.

Възпитаникът на клуба Йордан Илчев взе участие в европейската купа в Унгария, като спечели първата си среща и след това загуби две срещи. Това е първото му участие в състезание от такъв ранг и тепърва му предстои да трупа опит и да се подготвя.

Преди седмица СК „Топалов“ стана трети на държавното отборно първенство по джудо за юноши младша възраст, където отстъпи само на шампиона от Биоком Ставен – Сливен.  Отборът се класира 5-ти при юношите старша възраст, като загуби само от ЦСКА и СА ЦСКА (това са два клуба на спортното училище в София), като единствено фактът ,че децата в клуба са още малки, стана причина да не вземат купа, но за поредна година СК „Топалов“ даде заявка, че ще е един от водещите клубове в България.