Начало Без категория Новият комплекс за настаняване Court Inn бе открит с изискано тържество

Новият комплекс за настаняване Court Inn бе открит с изискано тържество

СПОДЕЛИ

На 15 септември бе открит най-новият комплекс за настаняване в Панагюрище – Court Inn. Той се намира в непосредствена близост до тенис-корта на околовръстно шосе и на практика работи още от средата на лятото.
На изискано тържество миналия петък ръководният екип на “Оптикоелектрон Груп“ АД, чиято е инвестицията, официално откри новата придобивка за града ни. Събитието бе уважено от служители, партньори, представители на Общината и местния бизнес.



Лентата бе прерязана от Лука и Иван Гарчеви и областният управител Стефан Мирев.
В приветственото си слово инженер Лука Гарчев благодари на всички участници в начинанието -проектанти, строители, подизпълнители, специалистите от „Оптикоелектрон“, ръководството на общината, младият и ентусиазиран екип на комплекса и не на последно място – ръководството на „Оптикоелектрон Груп“, което твърдо стои зад тази своя инвестиция.
„Нека тази сграда, която така красиво се вписва в този квартал, да бъде още един от знаците за подобряващата се физиономия на Панагюрище и нека градът и кварталът да придобиват все по-нов и съвременен вид.“ – пожела на финала Лука Гарчев.
Гостите на събитието бяха поканени да разгледат хотела, след което, на празничния коктейл, имаха възможност да обменят впечатленията си на по чаша вино.





Комплексът Court Inn впечатлява със своята изискана и модерна визия, в която по съвършен начин се преплитат изчистеният и стилен интериорен дизайн и изкуството. Още на входа и рецепцията впечатляват артистични цветни акценти препращащи към прочутите творби на известния холандски художник-абстракционист Питер Мондриан – прави черни линии, между които има червени, жълти и сини квадрати. Атмосферата се допълва от експресионизма на Василий Кандински,а минавайки по етажите очите и душата се наслаждават на творбите на руския художник-импресионист Леонид Афремов.
Комплексът разполага с 57 стаи – единични и двойни,и апартаменти – луксозни и стандартни, с ресторант, конферентна зала и лоби бар. Всяка стая и апартамент са снабдени с кухненски бокс, а идеята е комплексът освен традиционните нощувки да предлага и опция за дългосрочно отдаване на помещения под наем.
Скоро на гостите ще се предлагат професионално пране и гладене. Сред планираните в съвсем близко бъдеще услуги ще са осигуряване на трансфер от летището в София до Court Inn и обратно със специален бус, както и предлагане на туристическа обиколка на забележителностите по маршрута Панагюрище, Стрелча и Старосел.