Начало Спорт Ивайло Петров спечели “COURT INN TENNIS CHALLENGE 2017”

Ивайло Петров спечели “COURT INN TENNIS CHALLENGE 2017”

СПОДЕЛИ

Нерви, разочарование и радост белязаха съботния ден на 16-ти септември, когато се изиграха четвъртфиналните, полуфиналните и финалната среща на тенис турнира за аматьори “Court Inn Tennis Challenge 2017”.

Ивайло Петров успя да запази хладнокръвие през всичките два уикенда на турнира и заслужено завърши на първо място.

„Благодаря на организаторите, на съперниците и на публиката“ – сподели по време на награждаването шампионът.

„Всяка година този турнир става все по-добър и по-добър. Нашата цел е да го надграждаме и да радваме любителите на този прекрасен и чаровен спорт. Ивайло, твоята игра заслужава адмирации. Играеш като професионалист“ – бяха думите на единият от организаторите и основен спонсор инж. Лука Гарчев.

Вицешампион стана Кристин Кроснаров, като финалът се превърна в повторение на миналогодишния. Крайният резултат от финалната среща бе 6:3/6:0.

За разлика от регламентите на професионалните тенис турнири, бяха връчени две трети места съответно на Любен Трахнов (отпаднал от полуфинала с Ивайло Петров) и Кристин Цветанков (отпаднал от полуфинална с Кристин Кроснаров).

Победителят, вицешампионът и отпадналите в полуфиналите получиха специално изработени от Оптикоелектрон плакети и парични награди.

Не остана незабелязано съдийството на полуфинала и на финала на Николай Мангов. Предупреждения за наказания на състезателите, забележки към зрителите и непрекъснатото обявяване на резултата добавиха нотка на забавление и професионализъм. Николай Мангов бе награден за своята отдаденост със специална синя карта от Court Inn, която му дава право на отстъпки за всички предлагани услуги в комплекса.