Начало Общество Ново мобилно приложение спестява пари и улеснява паркирането в синя зона в...

Ново мобилно приложение спестява пари и улеснява паркирането в синя зона в Пазарджик

СПОДЕЛИ

От началото на годината Община Пазарджик в партньорство с платформа URBO, предоставя на всички жители и гости на града възможността да заплащат паркирането си в синята зона чрез иновативно мобилно приложение URBO Parking, което може да се свали безплатно на смартфона от магазините Google play и App Store.

Приложението предлага алтернативен начин за заплащане в зоните чрез кредитна, дебитна карта или предварително зареден ваучер. Всяко паркиране с URBO Parking спестява 0.18 ст – допълнителната такса за СМС, начислявана от мобилните оператори при заплащане на паркиране.
Използването на апликацията е лесно – потребителите създават еднократно профил и въвеждат банкова карта в защитена банкова среда и могат веднага да платят за избрана от тях зона.

Част от функционалностите на системата са възможност за въвеждане на неограничен брой автомобили (лични и/или служебни), различни карти, пакетно заплащане на паркиране за 2, 3 или повече часа с един клик, зареждане на ваучер (сума за паркиране) на Ваш близък или зареждане на ваучери за паркиране на служители на фирми и издаване на фрактури.

URBO дава възможност и на чуждестранните гости на град Пазарджик да заплащат почасово паркиране без да търсят талони. Това до момента на практика не бе невъзможно чрез SMS разплащанията с номер от чужд мобилен оператор.

С пускането на апликацията в града, Община Пазарджик стана част от националната мрежа на URBO Parking, налична в още 10 български града. Всички потребители, могат да се възползват от предимствата и автоматизацията на URBO и да паркират в тях без да се интересуват от номер за съответния град, зони, цени, спестявайки разходи, време и лутане.

За повече информация: urboparking.com или на фейсбук страницата на платформата.

Източник: pz-info.com