Начало Бизнес Ново страхотно място предстои да отвори врати в рамките на Pana Green...

Ново страхотно място предстои да отвори врати в рамките на Pana Green Park

СПОДЕЛИ

Нов, единствен по рода си комплекс, включващ ресторант, кафе-сладкарница и детски център, предстои да отвори врати в Панагюрище. Това е съвместен проект между Pana Green Park и ресторант Perfecto.

Ресторант ORO е разположен на партерния етаж на новата луксозна жилищна сграда в Pana Green Residence. Той ще разполага със 120 места в основната си зала, 35 места в уютната сладкарница и 100 места в зимната градина и на открито.

Комплексът ще разполага и с многофункционална зала, подходяща както за всеки ден, така и за организиране на големи и малки събития. Идеалното място за един незабравим детски рожден ден!

Кухнята ще е интернационална, богата на вкусове, цветове и текстури. Всички ястия ще са приготвени с много внимание към детайла и висококачествени продукти и със сигурност ще се влюбите в специалитетите с аромат на дървени въглища от Испанското барбекю Mibrasa.

Комплексът ще разполага с голям детски център, където аниматори ще се грижат и ще забавляват малчуганите, докато родителите се наслаждават на лежерен обяд или вечеря.

Сладкарницата на комплекса ще задоволи и най-високите очаквания на всички малки и големи лакомници.


Любителите на кафето ще бъдат изкушени от виртуозните бариста специалитети.
A за всички, за които здравословното хранене е приоритет в хелти-фреш барът ще има  богат избор на прясно приготвени и качествени храни и свежи напитки, с които винаги ще сте в форма.
Екипът на заведението е предимно от млади, квалифицирани, амбициозни хора, недопускащи компромиси както с качеството на продукцията, така и с външния вид на отделните ястия.

Ако искате да станете част от екипа на комплекс ORO, обадете се на телефон: 0899965577