Начало Общество  MOMЧЕТАТА НА ТК  „ПАНАГЮРИЩЕ“  ВИЦЕШАМПИОНИ НА БЪЛГАРИЯ

 MOMЧЕТАТА НА ТК  „ПАНАГЮРИЩЕ“  ВИЦЕШАМПИОНИ НА БЪЛГАРИЯ

СПОДЕЛИ

Финалът до 13-годишна възраст, изигран в гр. Полски Тръмбеш, донесе отново много отличия за тенисистите на ТК „Панагюрище“.

Капитанът на отбора Димитър Димитров за сетен път изигра невероятно отборно първенство, като завърши само с победи. Особено важни бяха полуфиналната среща с отбора на „Родопи“ Момчилград. Същото се получи и в предварителните групи с отбора на „Стоянстрой“- Пловдив, завършил с 3:2 и отбора на „Дигеста“ – Дупница с 3:2.

Илия Зубев изигра сериозни мачове и записа важни победи.

Останалите играчи от отбора Кръстьо Иванов, Красимир Сребреков и Александър Петров записаха участие само срещу отбора на „Комфорт“ – Варна.

 В първенството на двойки Димитър Димитров  с партньор Димитър Йовев от „Комфорт“ Варна стигнаха до полуфинал и загубиха в един много емоционален мач от двойката на Стефан Бончев, играещ в Ирландия, и Адриян Илиеску от Румъния

В личното първенство всички наши момчета се класираха първи в групите, а Илия Зубев и Кръстьо Иванов между първите 16 .

Момичетата се класираха на 5 място отборно, а капитанката Пламена Димитрова  на 5 място в личната надпревара. Останалите преминаха групите и добихме още две места в първата 16.

Сътезателките Пламена Димитрова, Ради Захариева( внучка на бившия състезател на „Оборище“ Захари Захариев) Моника Йосифова и Ралица Петрова ще са отново на отборното първенство до 11години през юни.

При момчетата Красимир Сребреков, Алекс Генчев, Лъчезар Станчев, Денислав Шопов и други, ще продължават упорито да работят и търсят пътя към медалите.