Начало Препоръчани Оборище оглави класирането след 10-та поредна победа

Оборище оглави класирането след 10-та поредна победа

СПОДЕЛИ

Оборище Панагюрище победи като гост Хебър Пазарджик 2 с 0-2. Мача се изигра във Велинград. Футболистите на Кириякос Георгиу направиха силно първо полувреме и поведоха още в 4-тата минута с гол на Георги Нетов. В 40-тата минута Васил Тачев отбеляза дежурното си попадение за 0-2. Той отбеляза голове и в четирите мача на Оборище от началото на сезона. И двете асистенции бяха дело на Георги Кременлиев. Георги Нетов в 28-та минута уцели греда, а положнеия изпуснаха още Георги Кременлиев и Георги Георгиев – гайдата. Удар с глава на Стенислав Георгиев също мина край страничната греда.

Домакините създадоха само едно положение през първото полувреме, но реакцията на вратаря Стилиян Геоергиев както и на Венци Гурков, предотвратиха попадението.

С тази победа Оборище е на първо място във временното класиране с пълен актив от 12 точки. Същия брой точки имат и претедентите за влизане във Втора Лига – Беласица Петрич и Балкан Ботевград, но нашият отбор е с по-добра голова разлика като е отбелязал и най-много голове – 13.

Забележително е, че под ръководството на Кириякос Георгиу, отборът записа рекордна серия от 10 поредни победи и е 11 мача без загуба. Това е доказателство за сериозната работа, която се върши в клуба и отличната връзка между треньор и футболисти.

В събота от 18:00 часа Оборище гостува на негостоприемния терен на Гранит Владая. От клуба канят футболната общественост за подкрепа, за да продължи успешното представяне.