Начало Препоръчани Оборище с равенство срещу Пирин Разлог в изнервен мач(ВИДЕО)

Оборище с равенство срещу Пирин Разлог в изнервен мач(ВИДЕО)

СПОДЕЛИ

При равен резултат 2:2 завърши срещата между Оборище Панагюрище и Пирин Разлог.  Мачът от 25 кръг на югозападна трета лига се игра на стадиона в Разлог.

Домакините поведоха с далечен удар в 4-тата минута. Даниел Васев изравни от фаул в 14-тата минута. Домакините упсяха отново да поведат в резултата чрез капитана Хаджиниколов от пряк свободен удар в началото на второто полувреме. 25 минути преди края Даниел Васев отново изравни от пряк свободен удар. Васил Тачев не съумя да откри резултата за Панагюрци още във втората минута като негов удар с глава мина край гредата. Панагюрци уцелиха и греда през първата част.

През второто полувреме отново Васил Тачев имаше възможност да отбележи гол на два пъти, но неговите удари бяха отрезени от вратаря на домакините.

„Изнервен мач с ниско футболно качество поради тежкия терен. Моите футболисти са технични и се стремят да играят футбол. На такива тежки терени, където борбата, грубата игра и нервите преобладяват, ние нямаме предимство. Въпреки това, момчетата успяха да се адаптират и да отговорят на изискванията на мача. За пореден път те показват футболни достойнства и реагират на негативен резултат. Както с Кюстедил и Марек, така и вчера, моите футболисти успяха да влязат на два пъти в мача, което показва техния спортен характер и заслужават адмирации! Противникът е силен, обигран отбор с години с добър треньор и опитни футоблисти. Оборище продължава с положителната серия – от 7 срещи имаме само една загуба от лидера Марек Дупница.” – коментира треньорът на „Войводите“ Кириякос Георгиу.

Следващият мач е тази събота, 10.04, на стадион „Орчо Войвода“ срещу Сливнишки Герой.